четвъртък, 6 ноември 2014 г.

Отварят още 4 ски писти в Юндола



Снимка: iNews

Отварят още 4 ски писти в ЮндолаОще 4 или 5 писти ще бъдат отворени в курорта Юндола край Велинград. Това съобщи кметът на село Юндола Мехмед Местан. Той уточни, че тези писти не са нови, а са били или затворени, или занемарени през годините. Повече за живописната местност Юндола можете да прочетете тук.
  
   В момента районите се обследват и предстои в местния Общински съвет във Велинград да бъде внесено предложение те да бъдат реновирани и отворени. „Тези писти са били част от различни почивни станции към предприятия и заводи в областта, които са били поетапно затваряни през годините“, уточни Местан. Кметът добави, че вече е започнала профилактиката на съоръженията.
  
 В курорта има 4 работещи ски съоръжения с лифтове. Най-новата е разположена на 1680 метра надморска височина в местността Старина, информира агенция „Фокус“.


Туристически комплекс "Андела"
   „Материалните бази на къщите за гости, хотелите и почивните станции са реновирани през есенния сезон, като цените през тази зима ще бъдат от 10 до 30 лева за нощувка. Почти всички почивни станции се отопляват с твърдо гориво като това е част от атракцията за туристите да гледат жив огън в камината“, каза още Мехмед Местан.

 Ние от туристически комплекс "Андела" очакваме нашите гости за зимния сезон. Създадохме комплекса с всички необходими удобства така, че хората в него да се чувстват уютно сред природата и да почиват пълноценно!“ – казват от “Андела”. Това ясно обяснява защо туристически комплекс “Андела” е място, където гостите се връщат пак. Прочетете статията за нас:  "10 причини да отседнем в туристически комплекс "Андела"" тук. 



Автор: Ния Горанова, PuRple PR *


За запитвания и резервации в туристически комплекс "Андела":

e-mail:
tc-andela@andela-bg.com
yundola@andela-bg.com
тел: 0354 19 222
GSM: 0879 82-70-86



Facebook на туристически комплекс "Андела" разгледайте тук.

Twitter на туристически комплекс "Андела" разгледайте тук.

Google+ на туристически комплекс "Андела" разгледайте тук.

Blog  на туристически комплекс "Андела" разгледайте тук.


2 коментара:

  1. Дано пуснат съоръженията още този сезон. Трябва обаче подкрепа и реклама и от местните власти.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте,
    Можете ли да ми дадете някаква актуална информация за състоянието на съоръженията и пистите, защото искам уикенда да си направя едно хубаво закриване на сезона, но не ми се пътува ако няма да може да се карат ски през събота и неделя :)

    ОтговорИзтриване